Jij wilt graag contact met mij want jij….

 

kent iemand die een massage wilt ontvangen.

wilt informatie over de Connecting Touch Therapy.

zou de massages willen leren geven.

bespreekt graag de vakantie massagedag mogelijkheden.

hebt een andere vraag.

Ik hoor graag van je en neem graag de tijd voor je!

of stuur mij een Facebook Messenger Bericht

Contactinformatie

Thobien Robberts

Connecting Touch Therapy 

Ravelplantsoen 19 

2151GS Nieuw-Vennep

hallo@thobien.nl

Copyright

©Connecting Touch Therapy is een initiatief van Thobien Robberts.

Mijn missie is om mensen met een lichamelijke en verstandelijk beperking in Nederland meer ontspanning en minder stress te laten ervaren door een van de ontspanningsmassages van de Connecting Touch Therapy. Ik wil hierdoor een bijdrage leveren om hun kwaliteit van leven te verbeteren.