Connecting Touch Therapy

op lokatie

De KRACHT van CONTACT!

Respectvolle benadering zorgt voor verbinding.

Gezien worden zorgt voor erkenning.

Een ontspannen lichaam zorgt voor de ultieme lichaamsbeleving.

 

Vraag jij je af wat Connecting Touch Therapy massage is? Wat maakt dat dit zo anders is dan een gewone massage? Waarom vind ik het belangrijk om op lokatie te komen waar iemand woont of werkt? Ik ga het je uitleggen.

De meeste masseurs zijn anders dan ik. Zij hebben weinig tot geen ervaring met mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Bijzondere mensen die mijn hart raken. Mensen waar ik meer voor wil betekenen, die meer tijd en aandacht moeten krijgen. In een tijd waarin de zorgcontact momenten korter en vluchtiger zijn geworden. Er minder tijd en aandacht is voor mensen die hier vaak zelf niet om kunnen vragen. Wil jij weten hoe ik tot mijn beslissing ben gekomen? Lees dan over mijn ervaring 

Massage op lokatie

Het masseren op de lokatie waar iemand woont heeft veel voordelen. Helaas kan ik nog niet iedereen in heel Nederland masseren. Het is wel een droom van mij om dit in de toekomst te gaan realiseren. Maar daarover hoor je later meer.

Individuele massage

Woont iemand nog thuis of verblijft in een zorginstelling? Vanuit Nieuw-Vennep (provincie Noord-Holland) ga ik naar de mensen toe.

Ik kom naar je toe als je binnen een straal van 80 km vanaf Nieuw-Vennep woont. Tot hoever kan dit zijn? Dit is in de driehoek tussen Alkmaar, Utrecht en Rotterdam. Is de reisafstand meer dan 10 km? Dan vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,25 per km. Wil je wat meer weten? Je kunt hier contact met mij opnemen.

Zorginstelling

Zijn er meerdere cliënten binnen een zorginstelling die gemasseerd willen worden? Dit is geen probleem, mits de massages op dezelfde dag gegeven worden. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op als je hier meer informatie over wilt.

Voordelen

 • Een vertrouwde omgeving voor iemand die gemasseerd wordt.
 • Op lokatie zijn alle voorzieningen en benodigdheden bij de hand. Makkelijk, veilig en vertrouwd!
 • Het kost je geen extra tijd want ik kom naar jou!
 • Vooraf heb ik altijd contact met ouders, familielid, zorgverleners of mantelzorger voor eventuele bijzonderheden.
 • Na iedere massage ontvangen ouders, familie of zorgverleners een kort verslag over onze ervaringen. Er is altijd een moment wat mij/ons raakt en ik jou/jullie wil laten weten.

Vraag jij je af of dit wel kan?

Massage met 100% biologische en natuurlijke oliën met therapeutische werking.

©Yvonne Houben

 • Ja, want ik geloof in de krachtige middelen die de natuur ons gegeven heeft.
 • Deze middelen gaan heel goed samen met de medicatie die iemand krijgt en nodig heeft.
 • Ik heb dit ervaren in de jaren dat ik als verpleegkundige en groepsbegeleider heb gewerkt in een antroposofisch therapeuticum en zorginstelling.

Connecting Touch Therapy zijn ritmische voet-, hand-, hoofd- of lichaamsmassages en inwrijvingen die met lichte druk gegeven worden. De massageolie met 100% biologische essentiële oliën zorgen ervoor dat het lichaam op natuurlijke wijze extra ondersteund wordt. Als het nodig is adviseer ik het dagelijks gebruik van een speciaal op maat gemaakte essentiële olie om specifieke klachten met natuurlijke middelen te verminderen of zelfs te verhelpen.

Minder pijn, minder stress. Zorgt voor een ontspannen lichaam!

Resultaten Connecting Touch Therapy

Het is bekend dat massages meer is dan alleen maar aanraken en een beetje ‘wrijven’. Daar ga ik het niet over hebben. Het gaat tenslotte om het resultaat:

 • Spijsverteringsklachten kunnen verbeteren
 • Ledematen voelen warmer aan. Dit kan zorgen voor rustiger slaappatroon, gevoel van meer welbehagen en meer ontspannen lichaam.
 • Ontspannen lichaam
 • Spasmen verminderen
 • Verbeteren van concentratie
 • Rustiger inslapen en doorslapen

Bijzondere contactmomenten

Mensen vragen regelmatig aan mij waarom ik dit werk doe. Ik moet dan gewoon vertellen over de bijzondere contactmomenten die wij samen beleven. Momenten waar mijn hart blij en warm van wordt. Ik deze momenten deel met iemand die ik masseer. Ondanks al zijn beperkingen. De glinstering in de ogen die ik dan zie, de lach die mij doet vertellen dat de ander het fijn vindt. Deze momenten delen met ouders of verzorgers die dit ook als speciaal ervaren. Voor mij is het allerbelangrijkste dat ik de ander het gevoel kan geven gezien te worden. Wat zijn dan die bijzondere contactmomenten voor ons:

 • Oogcontact maken
 • Emotie tonen
 • Een lach
 • Geluiden maken
 • Samen zingen
 • Handcontact maken
 • Mijn handen na afloop ‘masseren’.

Proefmassage

Massage aan mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking is nog niet zo bekend. Misschien heb je twijfels, ken je iemand waarvan jij denkt dat die het nodig heeft maar je vraagt je af of het wel iets voor de ander is. De eerste massage geef ik 50% korting en kost € 37,50. In dit uur maken wij kennis met elkaar, geef ik de ander de ervaring van een Connecting Touch Massage. Wil jij er als familielid, verzorger bij zijn? Geen probleem. Tijdens de massage richt ik mij volledig op de ander om mij goed te kunnen verbinden met de ander. Heb je vragen gedurende de massage dan bespreken we die daarna.

Wil jij meer massages laten geven?

Ik heb ervaren hoe ontspannend het voor iemand is om met regelmaat gemasseerd te worden.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Je kunt mij ook mailen. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

We gebruiken je gegevens alleen om je e-mail terug te sturen. Privacyverklaring

Contactinformatie

Thobien Robberts

Connecting Touch Therapy 

Ravelplantsoen 19 

2151GS Nieuw-Vennep

hallo@thobien.nl

Copyright

©Connecting Touch Therapy is een initiatief van Thobien Robberts.

Mijn missie is om mensen met een lichamelijke en verstandelijk beperking in Nederland meer ontspanning en minder stress te laten ervaren door een van de ontspanningsmassages van de Connecting Touch Therapy. Ik wil hierdoor een bijdrage leveren om hun kwaliteit van leven te verbeteren.